X

X

X

Hva kan du velge mellom i våre velkomstpakker?

Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som kan tilpasses etter din bedrifts behov og ønsker. Blant vårt sortiment finner du:

  • Arbeidstøy: Vi tilbyr arbeidsklær av høy kvalitet som kan tilpasses med bedriftens logo, slik at dine ansatte ser profesjonelle ut og føler seg som en del av teamet fra første dag.

  • Profilklær: Velg mellom T-skjorter, gensere, jakker og andre plagg som kan tilpasses med bedriftens logo og farger, og la ansatte føle seg som en del av bedriftens identitet.

  • Bagger og sekker: Gi dine ansatte praktiske og stilige bagger eller sekker med bedriftens logo, slik at de kan bære arbeidsmateriale og personlige eiendeler med stil.

  • Drikkeflasker: Drikkeflasker og termokopper med bedriftens logo er praktiske gaver som bidrar til å redusere engangsplast og styrke bedriftens miljøprofil.

  • Andre profilartikler: Velg blant et stort utvalg av andre profilartikler, som nøkkelringer, pennsett,  og mye mer, for å skape en velkomstpakke som reflekterer bedriftens unike stil og kultur.

Slik bestiller du en skreddersydd velkomstpakke

Å bestille en velkomstpakke hos Support Service er enkelt og smidig. Følg disse stegene:

  • Kontakt oss gjennom skjemaet på nettsiden, e-post eller telefon for en uforpliktende samtale om dine ønsker og behov.

  • Vi vil hjelpe deg med å velge de produktene som passer best for din bedrift og lage et design med din logo og fargevalg.

  • Når designet er godkjent, produserer vi profilartiklene og leverer dem til bedriften din innen avtalt tid.

 

La oss ta en prat om ditt behov

Vi hjelper deg å sette opp den perfekte velkomstpakken

Gjør dine nye ansattes første dag minneverdig med en skreddersydd velkomstpakke fra Support Service. Våre profilartikler av høy kvalitet og personlig tilpasning vil sørge for at dine ansatte føler seg verdsatt og stolte av å representere bedriften.

Ønsker du å vite mer om våre velkomstpakker eller trenger veiledning i å velge riktige produkter? Vårt dedikerte og erfarne team er klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Ta kontakt med oss i dag for å starte planleggingen av din unike velkomstpakke!

E-post: post@support-service.no Telefon: +47 95 08 57 54

Gjør et sterkt førsteinntrykk og styrk bedriftens identitet med skreddersydde velkomstpakker fra Support Service. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape minneverdige opplevelser for dine nye ansatte.

Hvorfor skal du velge oss?

Lorem ipsum dolor sit amet

Vi yter meget god service

Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde. Så fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Rask levering

Vi vet at du ofte skulle hatt produktene i går, så vi vil gjøre alt for at dere skal få levert varene så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt for å få leveringstid på de varene du trenger.

Bestill færre plagg av gangen

Hos oss trenger du ikke bestille 100 plagg av gangen, de fleste plagg kan du bestille bare 1 av om det er det du trenger.

Hvorfor velge en velkomstpakke av profilartikler til nye ansatte?

Å gi en velkomstpakke til nye ansatte er en flott måte å vise at du bryr deg om dem og ønsker dem velkommen til teamet. Dette vil øke deres engasjement, lojalitet og tilhørighet til bedriften.

Når disse profilartiklene bærer bedriftens logo, vil det også bidra til å styrke merkevaren og skape en profesjonell og enhetlig profil.

Få et tilbud her!

Velkommen til Support Service sin side for velkomstpakker til nye ansatte! Vi er stolte over å tilby et bredt utvalg av produkter som kan skreddersys for å skape den perfekte velkomstpakken for dine nye medarbeidere. Vår målsetting er å hjelpe deg med å vise at du setter pris på deres innsats og samtidig styrke bedriftens identitet.

Velkomstpakker for Nye Ansatte - Skreddersydd for Din Bedrift

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service