La oss bli din profil partner
Vi håper du velger oss i Support Service som din partner innenfor arbeidsklær, profilklær, sportsklær, skilt, bannere, bilreklame og foliering. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine behov og ønsker å gjøre deg 100% fornøyd med våre tjenester.

Olav Svenning
Daglig Leder

Vi forstår at tid er viktig, og derfor er vi alltid effektive og raske i vår levering av tjenester. Vi vet også at alle kunder har forskjellige behov og krav, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke behov.

Vi tror at å bygge gode relasjoner med kundene våre er viktig, og derfor fokuserer vi alltid på å bygge tillit og langvarige relasjoner. Vi vil at du skal føle deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen, og vi er alltid klare til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Vi hjelper dere hele veien

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service

OM OSS

Support Service

Vi er et selskap som siden oppstarten i 2009 har ønsker å tilby våre kunder den aller beste servicen. Vi har et bredt spekter av tjenester, og vårt hovedfokus er alltid å gjøre kundene våre fornøyde.

Vi er et team av lidenskapelige og erfarne fagfolk som brenner for å gi deg den aller beste servicen. Vi er alltid klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og design, til produksjon og levering av produktene. Vi er stolte av å tilby produkter av høy kvalitet og vi jobber hardt for å sikre at du får det du trenger når du trenger det.

Små ordre

Topp kvalitet

Hvorfor skal du velge oss?

God service

Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde.  
Fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Ingen ordre er for liten, trenger du bare et skilt eller et plagg så kan du bestille bare det du trenger.

Vi bruker kun produkter av beste kvalitet, så du kan være sikker på at du får den kvaliteten du forventer fra oss.