X

X

Kontakt oss her

X

Skilt av beste kvalitet

Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og den nyeste teknologien for å sikre at skiltene dine varer lenge og gir det visuelle utrykket du ønsker.  Kvaliteten på alle våre produkter og tjenester er veldig viktig for oss, og vi jobber hardt for å sikre at du er fornøyd med resultatet.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine skilt behov og for å se hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Ta kontakt her

Hvorfor skal du velge oss? 

God Service

Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde.Så fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Bestille de skiltene du trenger

Ingen ordre er for liten, trenger du bare ett enkelt lite skilt så leverer vi dette. 
Ikke noe minimum antall skilt du må bestille.

Topp kvalitet

Vi bruker kun produkter av beste kvalitet, så du kan være sikker på at du får den kvaliteten du forventer fra oss.

Vi tilbyr alt fra reklameskilt på stadion til butikkskilt

Våre dyktige designere jobber med deg for å sikre at skiltene dine reflekterer din merkevare og gir det inntrykk du ønsker å gi. Uansett om du er på jakt etter skilt for din butikk, eller om du ønsker å skille deg ut med en unik og kreativ reklameskilt på en stadion, har vi løsningen for deg.

Få tilbud på skilt

TRENGER DU ET BRA SKILT?

Skal du få inn kunder i butikken så må de vite hvor du er, og hva du driver med. Da må du ha et godt skilt. Vi tilbyr skilt i alle størrelser og former, og hjelper dere gjerne med å finne hvilket som passer best for din bedrift.

  • Lysskilt: Disse skiltene kan være en flott måte å tiltrekke seg oppmerksomhet på, spesielt om natten. Vi bruker LED-teknologi for å skape skarpe, lyse bilder og tekst på skiltene våre.

  • Stadionskilt: Enten du trenger reklameskilt langs sidelinjen, eller skilt til innganger og utganger, har vi skiltene for dette. Våre stadionskilt er laget for å være holdbare og tåle tøffe forhold.

  • Butikkskilt: Fra klassiske skilt i tre eller metall til moderne LED-skilt, har vi et stort utvalg av butikkskilt for å hjelpe deg med å markere tilstedeværelsen din og tiltrekke kunder. Vi kan også tilby løsninger for skilt inne i butikken, slik at kundene dine kan finne veien rundt og finne det de leter etter.

  • Tekstilskilt: Våre tekstilskilt er ideelle for å skape en mykere og mer subtil estetikk. Disse skiltene er laget av høykvalitets tekstiler som er lette og slitesterke, og kan tilpasses med trykk i mange farger.

  • Metallskilt: Metallskilt er solide og slitesterke. De kan lages i mange forskjellige former og fasonger og er tradisjonelt den mest brukte skilt typen vi leverer.

  • Tre-skilt: Tre-skilt gir en varm og naturlig følelse som passer godt for butikker og kafeer. Skiltene freses ut av en treplate som gjør at de får en tredimensjonal utforming. Skiltene males og behandles slik at de kan også brukes ute.

Vi tilbyr også andre typer skilt, og våre erfarne designere kan hjelpe deg med å finne det riktige materialet og designet for dine behov. Kontakt oss i dag for mer informasjon.

Support-Service leverer et bredt utvalg av skilttyper, slik at du kan finne den perfekte løsningen for din virksomhet eller arrangement. Våre erfarne designere jobber tett med deg for å sikre at skiltene dine blir slik du ønsker.

Våre skilttyper inkluderer:

STORT UTVALG

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service