X

X

Ta kontakt her

RASK LEVERING OG HJELP HELE VEIEN

Vi vet at tiden er viktig, og derfor tilbyr vi rask produksjon og levering av våre bannere og beachflagg. Vi tar stolthet i å tilby enestående kundeservice og er alltid her for å hjelpe deg med å velge riktig produkt for ditt behov.

Ikke nøl med å kontakte oss for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å promotere bedriften din og skille deg ut fra mengden med våre skreddersydde bannere og beachflagg.

BLI SETT

Beachflagg er en utmerket måte å markere stedet ditt på et utendørsarrangement. De er enkle å sette opp, og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og former og kan trykkes med ditt eget design.

Hvorfor skal du velge oss? 

God Service

Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde.Så fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Bestille de bannerne du trenger

Ingen ordre er for liten, trenger du bare ett enkelt beachflagg så leverer vi dette. 
Vi har ikke noe minimum antall på hva du må bestille.

Topp kvalitet

Vi bruker kun produkter av beste kvalitet, så du kan være sikker på at du får den kvaliteten du forventer fra oss.

BANNERE AV HØY KVALITET

Våre bannere er laget av høykvalitets materiale og trykket med den siste digitale teknologien for å sikre at de ser flotte ut og er holdbare. Vi kan lage bannere i alle størrelser og formater for å passe til dine spesifikke behov, enten du trenger en enkel rett banner eller en banner med en spesiell form.

Få et tilbud!

Support-service er din partner for skreddersydde bannere og beachflagg. Enten du planlegger å delta på en messe, en utendørsarrangement eller bare ønsker å promotere bedriften din, har vi det du trenger for å få deg lagt merke til.

RIMELIG OG EFFEKTIV
PROMOTERING

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service