X

X

X

BE OM ET TILBUD

Kontakt oss i dag for å be om et tilbud på din egen sportsklær fra Support-Service.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å ta ditt idrettslag til neste nivå!

LA OSS BLI EN DEL AV LAGET

Vi ønsker ikke bare å levere drakter og treningstøy, vi ønsker å være en støttespiller for dere. Vi hjelper dere hele veien fra dere skal vurdere behovet dere har, til hvilke produkter dere skal velge og helt frem til pakken er levert på døra. 

Men vi stopper ikke der, trenger dere tips og råd så er vi tilgjengelig for dere, uansett hva det skulle være. Vi har folk med meget lang fartstid innen idretten på laget som kan hjelpe både med sportstøy og råd til hvordan dere kan øke inntektene i klubben og skaffe sponsorer.

Kontakt oss her

Bestill det antallet dere trenger

Vi tilbyr deg muligheten til å bestille kun ett plagg hvis det er det du trenger. Du trenger ikke å bekymre deg for store bestillinger for å få logo på klærne dine. Med rask levering, kan du bestille akkurat når du har behov for klærne. Så du trenger ikke bestille et helt nytt sett om bare en drakt er utslitt.

VI HJELPER DERE

Vårt team av eksperter står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det rette produktet for deg og ditt idrettslag eller din klubb. Vi tilbyr også en enkel og effektiv bestillingsprosess, samt hurtig og pålitelig levering.

Få et tilbud fra oss

HVORFOR SKAL DU VELGE OSS?

God Service

Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde.Så fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Bestille færre plagg

Ingen ordre er for liten, trenger du bare noen få t-skjorter til et lite arrangement så leverer vi det antallet du trenger

Topp kvalitet

Vi bruker kun produkter av beste kvalitet, så du kan være sikker på at du får den kvaliteten du forventer fra oss.

KOMFORT ER VIKTIG FOR Å PRESTERE

Du han stole på at våre klær vil holde deg komfortabel og fokusert gjennom hele treningen og konkurransen. Vi har et stort utvalg av farger og design tilgjengelig, slik at du kan tilpasse ditt sportsantrekk til dine preferanser og klubbfarger.

Få et tilbud

Vi tilbyr sportsklær av høy kvalitet tilpasset klubber og idrettslag, uansett sport.

Våre klær er utviklet med fokus på komfort og bevegelighet, slik at du kan fokusere på din ytelse på banen. Vi har noe for enhver idrett, med tøy tilpasset friidrett, håndball, fotball, sykkel, og mange fler. 

KVALITET TIL ALLE UTØVERE

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service