X

X

Få et tilbud

BE OM ET TILBUD I DAG!

Gi bilen din det utseendet den fortjener med en profesjonell bilreklame fra Support Service! Kontakt oss i dag for et tilbud på bilreklame eller foliering av din bil.

Foliering av bilen beskytter ikke bare lakken, men gir deg også muligheten til å gi bilen ditt et unikt og personlig preg.

Foliering gir en beskyttende barriere for lakken, som beskytter den mot skader og riper, og gir også et mer holdbart og slitesterkt alternativ til tradisjonell lakkering.

I tillegg til beskyttelse, gir foliering deg også muligheten til å velge blant en rekke farger, teksturer og mønstre, noe som gir deg muligheten til å sette bilen din ut fra mengden og gi den et unikt og personlig utseende.

Be om et tilbud

VIS HVEM DERE ER!

Våre erfarne fagfolk har lang erfaring med å gi biler et unikt og personlig preg, og vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med å realisere drømmene dine for bilen din. Vi bruker kun de beste materialene og teknikkene for å sikre at bilreklamen din holder seg flott og i god stand i årevis.

SKAP ET UNIKT UTTRYKK

BILREKLAME &
FOLIERING

Oppdag kraften av profesjonell bilreklame fra Support Service!

Er du lei av den kjedelige og ensformige utseendet på bilen din? Ønsker du å sette deg selv og bilen din ut fra mengden? Da har du kommet til rett sted!

Support Service tilbyr en rekke tjenester innen bilreklame og foliering til biler, inkludert dekorative folier, reklamefolier, og beskyttelsesfolier.

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service