Arbeidstøy må tåle alle de belastningene en arbeidsdag kommer med. Derfor bruker vi bare kvalitetstøy fra kjente leverandører.

Vi bruker også topp kvalitet i vårt trykk og våre broderinger slik at tøyet ser nytt og respektabelt ut lengre. Vi vet hvor viktig dette er for våre kunder, men at det også er viktig for deres ansatte å kunne bruke arbeidsklær som er solide og behagelig å ha på seg.

KVALITETSTØY FRA KJENTE MERKER

Få tilbud på arbeidsklær

VI HJELPER DERE HELE VEIEN

Vi hjelper dere fra A til Å, fra å velge hvilket tøy dere trenger, hvordan bedriften promoteres på klærne, hvor mange plagg dere trenger og helt frem til hvor plaggene skal leveres.Prøv oss, du vil ikke angre.

ARBEIDSTØY TIL
ALLE ANSATTE

Vi har et stort utvalg av arbeidsklær som kan profileres med din logo. Alt fra regnklær, bukser, jakker, gensere, capser og kokkeforkler. Noe som gjør at vi kan være deres totalleverandør av arbeidsklær. Om dere ønsker å profilere de ansatte også i fritiden så har vi også et stort utvalg av trening og fritidsklær som dere også kan få med firmalogo.

Ta kontakt her

MINDRE LAGERPLASS

Hos oss slipper du å bestille hundrevis av hvert plagg for å kunne få din logo på klærne. 

De fleste plagg kan du bestille kun ett plagg hvis du kun trenger dette. Vi har rask levering så dere trenger ikke bestille før dere har behov for arbeidsklærne.

Frakt kostnader kommer i tillegg hver gang du bestiller så det kan være lurt å bestille mer enn bare et plagg hver gang, men du slipper å bestille en pall med tøy om du egentlig bare trenger en ny jakke til en ny ansatt.

Hvorfor skal du velge oss?

Vi yter meget god service
Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde.
Så fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Rask levering
Vi vet at du ofte skulle hatt produktene i går, så vi vil gjøre alt for at dere skal få levert varene så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt for å få leveringstid på de varene du trenger.

Kvalitet fra kjente merker
Vi bruker kvalitetstøy fra kjente leverandører. Men alle yrker har spessielle behov til sitt arbeidstøy, så ta kontakt slik at vi kan hjelpe dere å finne det arbeidstøyet som passer perfekt for dere.

Bestill færre plagg av gangen
Hos oss trenger du ikke bestille 100 plagg av gangen, de fleste plagg kan du bestille bare 1 av om det er det du trenger. Dermed trenger du ikke å ha et stort lager med arbeidsklær, du kan velge å bare bestille akkurat det dere trenger.

 

Vi leverer arbeidstøy med logo i topp kvalitet. Hos oss i Support-Service trenger du ikke handle arbeidsklær i store kvanta for å kunne få logoen din på klærne. Dette betyr at dere slipper å ha et stort lager av arbeidstøy. Vi har klærne på lager og kan levere klærne raskt når dere trenger dem.

Kontakt oss

LEVERANDØR AV ARBEIDSKLÆR I TOPP KVALITET

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service