VIS HVEM DERE ER!

X

X

Få et tilbud

X

Uansett om du bare ønsker å vise navnet på ditt firma eller du vil spre et budskap så er print på klær en veldig effektiv måte å gjøre dette på.

Du kommer lettere i kontakt med potensielle kunder eller personer som vil vite mer om det budskapet du har trykket på dine skjorter eller gensere.

Vi tilbyr både trykk og brodering av topp kvalitet og i mange farger. Vi kan også være behjelpelig med å lage design til dine plagg, ta kontakt for å avtale en pris for dette

Nå frem med ditt budskap

Kontakt oss her.

La oss hjelpe deg med dine profilklær

Så hvis du leter etter kvalitetsprofilklær fra velrenommerte leverandører, bør du definitivt ta en prat med en av våre representanter i Support-Service.

Bestill det antallet dere trenger

Du trenger ikke å bekymre deg for stor lagringsplass. Hos oss kan du bestille så lite som ett plagg om du ønsker det. Levering er rask, slik at du kan bestille akkurat når du har behov for klærne. Husk at fraktkostnader vil legges til hver gang du bestiller og trykkostnaden er lavere med flere plagg, så det kan lønne seg å bestille mer enn ett plagg om gangen.

VI HJELPER DERE

Vårt team av eksperter står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det rette produktet for deg og din bedrift/idrettslag/forening eller event. Vi tilbyr også en enkel og effektiv bestillingsprosess, samt hurtig og pålitelig levering.

 

Få et tilbud fra oss

Hvorfor skal du velge oss? 

God Service

Navnet Support-Service forplikter, og det er en forpliktelse vi ønsker å holde.Så fra første kontakt til du har fått varen levert, vil vi være der for deg hele veien.

Bestille færre plagg

Ingen ordre er for liten, trenger du bare noen få t-skjorter til et lite arrangement så leverer vi det antallet du trenger

Topp kvalitet

Vi bruker kun produkter av beste kvalitet, så du kan være sikker på at du får den kvaliteten du forventer fra oss.

PROFILKLÆR AV BESTE KVALITET
Med profilklær fra Support-Service, kan du være sikker på at du får produkter som vil vare lenge og være komfortable å bruke. Uansett om du trenger nye arbeidsklær eller et skikkelig treningsantrekk, vil du finne det du leter etter hos Support-Service.

TOTALLEVERANDØR AV PROFILKLÆR

Support-Service tilbyr et bredt utvalg av profilklær fra kjente leverandører som Craft og Clique. Disse merkene er kjent for deres høye kvalitet og pålitelighet, og vi er stolte over å kunne tilby deres produkter til våre kunder.

Levert av NordMarketing

Kontakt oss

Melbyvegen 87
7357 Skaun
+47 95 08 57 54

Support-Service